Posted on

De-a hainele si ceramica

Am inceput cu artele amandoua, eu actorie, ea ceramica. Eu am completat cu design vestimentar, ea cu design interior. Ea e pasionata de ceramica si casa, eu de matase si poplin, amandoua punem gratia feminina in orice fel si forma. Ea a studiat la Paris, eu la Londra. Azi ne-am intalnit si am pus la cale o colaborare pentru un eveniment drag amandurora si anume Made in Ro – Targ de design romanesc care are loc pe 20 mai 2017, in cadrul Romanian Design Week.

Intr-un moment de sinceritate si spontaneitate, am decis sa fac alaturi de ea, de talentata Madalina Teler, caci despre ea vorbesc, o colectie editie limitata de produse DE CERAMICA / CHRISTINE ON THE CLOUDS, pe care sa o aratam lumii care gandeste si simte cu mainile, la fel ca si noi.

Dupa ce-am plecat din atelierul ei frumos si luminos, am pornit spre Ana sa-i impartasesc totul, ea a facut poze din instinct si entuziasm si apoi m-am oprit in corcodus. Asa s-au legat toate. Si da, au aparut corcodusele. In fata, la biserica Kretulescu. Daca veti vedea o aparitie feminina suava si bine imbacata catarata in pomi sa stiti ca eu sunt. Madalina nu stiu daca s-ar preta la asa ceva. O intreb.